Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Обговорення і затвердження тем дисертаційних робіт

Важливою ділянкою роботи у Хмельницькому університеті управління і права імені Леоніда Юзькова є підготовка майбутніх докторів філософії. Кожен етап має свій визначальний сенс і потребує відповідних процедурних моментів. Саме тому,11 жовтня 2023 року на засіданні кафедри публічного управління та адміністрування ключовим питанням було затвердження тем дисертаційних досліджень та індивідуальних планів роботи здобувачів освітньо-наукової програми «Доктор філософії з публічного управління та адміністрування» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. На розгляд кафедри свої обґрунтування представили: Павло КРУПНІЦЬКИЙ, Володимир ПРІДОЛОБА, Віталій ВІЛЬШИНСЬКИЙ, Валентин ДАНИЛЮК, Роман СОЛОВЕЙ, Дмитро ПЕТРІЄВСЬКИЙ, Андрій НЕСТЕРУК і Богдан ГУМЕНЮК.
Обговорення тем дисертаційних робіт, як завжди, є найцікавішою, найнасиченішою та найжвавішою частиною – адже цей процес викликає цілий потік думок, версій, міркувань, рекомендацій, роздумів і бачень. У процесі дискусій відчувається підвищений рівень інтелектуального взаємозбагачення і творчо-пошукового взаємообміну. Також розкриваються нові наукові горизонти і викристалізовуються напрями дослідження. 
Хоча актуальність обраних тем дисертаційних досліджень продиктована реальною дійсністю, проте здобувачі пильно вслухалися у кожне слово й занотовували усі поради та ідеї. Серед аспірантів були діючі практики готельного господарства, автодорожньої галузі та військової справи. Щире бажання глибше розкрити наболілі проблеми сфери своєї діяльности й на науковому рівні запропонувати шляхи покращення, напрями удосконалення та конкретні варіанти вирішення гострих питань – фактично обумовили тематику їхніх робіт. Не менш значущими для сьогодення є й інші теми дисертаційних робіт, – метою яких є теоретичні, аналітичні й рекомендаційні новації важливих соціальних, технологічних, лідерських, кадрових і земельних питань через призму публічного управління.
Уся кафедра публічного управління та адміністрування щиро бажає здобувачам освітньо-наукової програми «Доктор філософії з публічного управління та адміністрування» і їхнім науковим керівникам цікавої та плідної співпраці й отримання бажаних результатів своєї роботи.