Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Навчально-ознайомчий візит до Державного архіву Хмельницької області

В рамках вивчення освітньої компоненти «Документаційне забезпечення діяльності органів публічного управління», для студентів 2 курсу освітньої програми «Бакалавр публічного управління та адміністрування» організовано навчально-ознайомчий візит до Державного архіву Хмельницької області. Під час візиту студенти ознайомились із роботою читального залу, порядком підшивання та зберігання архівних документів, а також відвідали одне із архівосховищ Державного архіву, де мали можливість доторкнутися до сторінок історії нашого регіону та побувати у виставкових залах закладу.
Навчально-ознайомчий візит сприятиме у студентів формування таких компетентностей: СК 5. Здатність використовувати систему електронного документообігу, та досягти таких результатів: ПР 5. Знати стандарти, принципи та норми діяльності у сфері публічного управління та адміністрування.
Щиро вдячні працівникам Державного архіву за цікаві та змістовні доповіді, для студентів практичний досвід у поводженні із документам є надзвичайно цінним.