Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вітання Збройним силам України

6 грудня 1991 року набрав чинності Закон України "Про Збройні сили України", а у 1993 році цей день зробили святковим. Він уособлює мужність, силу, честь та обов'язок!
З цієї нагоди хочемо привітати представників Збройних сил України — наших захисників та захисниць, кожного, хто пов’язаний з українським військом — ветеранів, учасників бойових дій, представників Сухопутних військ, Повітряних сил, Військово-морських сил, Десантно-штурмових військ та Сил спеціальних операцій, а також передати вітання їхнім батькам та матерям. Зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам. Щодня ви робите неймовірне, борючись за нашу з вами перемогу!
Ми дуже цінуємо вашу могутню силу, міцний захист і неймовірну витривалість. Бажаємо, щоб фортуна завжди супроводжувала вас у дорозі, любов та достаток панували у ваших родинах, а тепло та затишок зігрівали душу. Нехай усі дороги ведуть до щастя та перемоги, а будь-які починання дають відмінний результат і гарний настрій. Зичимо підкорення вашій мужності та наполегливості будь-яких вершин. Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Ви — одні з найсильніших представників нашої нації та країни! Завдяки вам ми продовжуємо жити під синьо-жовтим прапором! Нехай янголи-охоронці завжди будуть з вами. Завдяки вам нас точно чекає Перемога! Ми вдячні вам за те, що ви захищаєте нашу країну. Молимося за вас та віримо в перемогу.
Слава Збройним силам України! Слава Україні! 

Video file