Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Представлення студентської ради

21 вересня відбувся щорічний захід «Представлення студентської ради» Кожен департамент підготував «острівки», щоб якнайкраще представити себе і запросити стажерів: 
• прес-центр підготував фото із заходів та власну студентську газету «GAUDEAMUS», де публікуються новини студентської ради; 
• навчально-науковий департамент організував опитування з призами, інформаційні бланки, анкети для майбутніх стажерів; 
• корпоративний департамент представив себе, як майбутній новий департамент з соціальних питань, організував благодійну лотерею для збору коштів на дитячий будинок, де було зібрано 1544 гривні. За результатами лотереї було визначено три переможці, які отримали 2 квитки на фільм «Довбуш», смачний чай та брендовані чашки з логотипом Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова; 
• департамент культурної, спортивної роботи та туризму зробив власну фотозону, на «острівці» цього департаменту, першокурсники мали змогу взяти участь у міні-іграх, гаданнях та розіграші безкоштовного квитка на посвяту першокурсників.
Згодом з вітальним словом виступила голова студентської ради – Алла Чайковська та голови департаментів: Ірина Совальська, Каріна Нечипоренко, Діана Сіра, Анастасія Хайдарі та голова Дискусійного клубу – Олександр Койда, які розповіли про діяльність, завдання та повноваження кожного з них.
Захід також відвідала адміністрація нашого університету та навіть взяла участь в іграх департаментів. 
Усім учасникам сподобалось представлення студентської ради та вони вже очікують нових крутих заходів. Надіємось, що активні першокурсники вже зовсім скоро спробують себе в розвитку студентського самоврядування.