Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

XXVIІ ЩОРІЧНА ЗВІТНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ, ДОКТОРАНТІВ ТА АСПІРАНТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА ПРАВА ІМЕНІ ЛЕОНІДА ЮЗЬКОВА

10 березня 2023 року у стінах Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відбулася XXVIІ щорічна звітна наукова конференція науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова «Управлінські та правові засади забезпечення розвитку України як європейської держави».
Кафедра теорії та історії держави та права також долучилася до роботи конференції. Так, на Пленарному засіданні конференції свою доповідь на тему: «Концепція «москва – третій Рим» як ідеологічна основа московського месіанізму» представила кандидатка історичних наук, доцентка, професорка кафедри теорії та історії держави і права Стеньгач Надія Олександрівна. 
Також у рамках тематичної секції конференції свою доповідь на тему: «Запровадження державного терору в УРСР як засіб збереження влади» представив доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Місінкевич Леонід Леонідович.