Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Лекція-екскурсія «Формування суспільства та державності на Хмельниччині: від минулого до сьогодення»

5 жовтня 2023 року кафедрою теорії та історії держави та права Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова було організовано лекцію-екскурсію для здобувачів вищої освіти на бакалаврському рівні юридичного факультету спеціальностей 081 Право та 293 Міжнародне право на тему: «Формування суспільства та державності на Хмельниччині: від минулого до сьогодення». Лектором було запрошено відомого краєзнавця Байдака Ігоря Миколайовича.
Лекторами від Університету виступили: Стеньгач Надія Олександрівна − кандидатка історичних наук, доцентка, професорка кафедри теорії та історії держави і права та Данілова Анна Вікторівна − в.о. старшого викладача кафедри теорії та історії держави і права.
На лекції-екскурсії студенти мали змогу дізнатись про події, які сформували історичний ландшафт Хмельниччини, детально розглянути ключові аспекти, які визначили формування суспільства та державності в цьому регіоні, обговорити виклики і досягнення Хмельниччини як складової сучасної України.
Дякуємо усім, хто долучився до нашого заходу!