Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Бакалавр міжнародного права», спеціальність 293–Міжнародне право у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова

1. Призначення та статус цієї програми
Ця програма є документом, що фіксує спільний погоджений план роботи експертної групи у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова (далі – ЗВО) під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми, а також умови її роботи. Дотримання цієї програми є обов’язковим як для ЗВО, так і для експертної групи.
Будь-які подальші зміни цієї програми можливі лише за згодою як експертної групи, так і ЗВО.
Узгоджена програма виїзду фіксується в інформаційній системі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і є частиною матеріалів акредитаційної справи.
2. Загальні умови роботи експертної групи
2.1. Акредитаційна експертиза проводиться віддалено із використанням технічних засобів відеозв’язку на платформі Zoom
2.2. Внутрішні зустрічі експертної групи є закритими; крім випадків, коли це погоджено експертною групою, на ній не можуть бути присутні працівники ЗВО та інші особи.
2.3. ЗВО забезпечує присутність осіб, визначених у розкладі онлайн-візиту для кожної зустрічі, у погоджений час.
Зустрічі, включені до розкладу онлайн-візиту, є закритими. На них не можуть бути присутніми особи, що не запрошені на неї відповідно до розкладу.
2.4. У розкладі виїзду передбачається резервна зустріч, на яку експертна група може запросити будь-яких осіб, якщо проведення такої зустрічі зумовлене необхідністю проведення акредитаційної експертизи. Експертна група повідомляє про це ЗВО у розумні строки; ЗВО має вжити розумних заходів, аби забезпечити участь відповідної особи у резервній зустрічі.
2.5. У розкладу виїзду передбачено відкриту зустріч. ЗВО зобов’язаний завчасно повідомити усіх учасників освітнього процесу за відповідною освітньою програмою про дату, часу і посилання для проведення такої онлайн-зустрічі.
2.6. ЗВО надає документи та іншу інформацію, необхідну для проведення акредитаційної експертизи, на запит експертної групи.
2.7. Контактною особою від ЗВО з усіх питань, пов’язаних з акредитацію освітньою програми, є гарант освітньої програми, вказаний у відомостях про самооцінювання.
2.8. Огляд матеріально-технічної бази за згодою сторін забезпечено шляхом онлайн стріму або відео про матеріально-технічну базу ЗВО, навчальні приміщення, бібліотеку, спортзал, демонстрації презентацій про гуртожитки та іншу інфраструктуру ЗВО.