Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Навчальна поїздка європейськими установами та міжнародними організаціями країн Європи

Відповідно до  результатів проведення конкурсного відбору молоді Хмельницької міської територіальної громади для участі в навчальній поїздці європейськими установами та міжнародними організаціями країн Європи доцента кафедри, кандидата юридичних наук, доцента Роксолану Юріївну Іванову та доцента кафедри, доктора філософії з права Андрія Мироновича Іваницького, було відібрано як учасників до складу групи навчальної поїздки до країн Європейського Союзу, яка відбулася в період 08 18 жовтня 2023 року. Навчальна поїздка здійснювалась з метою обміну досвідом, перейняття успішних практик місцевого самоврядування європейських країн та отримання нового досвіду у провідних організаціях світу, які функціонують на території Європейського Союзу.
Працівники кафедри відвідали: мерію міста Ченстохова (Республіка Польща), мерію міста Дрезден (Федеративна Республіка Німеччина), Центр міжнародних досліджень Дрезденського університету, Раду Європи та Європейський Парламент (м. Страсбург, Франція), мерію міста Штутгарт (Федеративна Республіка Німеччина), мерію міста Відень (Австрія), Генеральне Консульство України у Кракові (Республіка Польща) та мерію міста Краків.
Навчальна поїздка здійснювалась за рахунок коштів, отриманих від Парламентської Асамблеї Ради Європи, як частини Призу Європи, володарем якого м. Хмельницький став у 2021 році.