Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Захист звітів з виробничої практики І для студентів 3 курсу за спеціальністю 073 Менеджмент

28 березня 2024 року відбувся захист звітів з виробничої практики І для студентів 3 курсу за спеціальністю 073 Менеджмент факультету управління та економіки. Члени комісії: Кудельський В.Е., Корюгін А.В., Процюк Н.Ю. Метою проходження виробничої практики є закріплення і поглиблення теоретичних знань і практичних навичок, які здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 Управління та адміністрування отримали в процесі вивчення освітніх компонентів циклів загальної, професійної та практичної підготовки. До цілей виробничої практики належать:
• закріплення, поглиблення та доповнення теоретичних знань студента, одержаних при вивченні нормативних та вибіркових дисциплін, набуття навичок практичної діяльності шляхом вивчення досвіду роботи підприємства (організації);
• формування досвіду управлінської діяльності, оволодіння сучасними методами, формами організації та засобами праці в сфері менеджменту;
• формування на базі одержаних у ЗВО знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах.
Варто відзначити високий рівень підготовки звітів перед написаням бакалаврських робіт. Здобувачі продемонстрували  глибину дослідження для вирішення актуальних проблем. 
Бажаємо подальших творчих успіхів!