Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Освітньо-кар’єрний проект «Ігри Заводів 7.0»

З 26 березня по 3 квітня 2024 року студенти 3 курсу спеціальності 073 Менеджмент брали участь в освітньо-кар’єрному проекті «Ігри Заводів 7.0» @ugen.team. Проект складався з серії вебінарів, де провідні експерти з різних галузей виробництва обмінювались досвідом організації внутрішніх процесів у сфері FMCG та харчової промисловості. Вебінари проводили представники провідних компаній, таких як: МХП, Концерн Хлібпром, Metinvest, ВАТ Україна та Kernel. Під час участі у вебінарах, кожна компанія представляла завдання для командного вирішення, пов'язані з ключовими проблемами ведення бізнесу. Мотивували та залучали ідеї студентів за допомогою грошової винагороди та подарункових сертифікатів від маркетплейсу «Розетка».
Студенти нашого університету сформували дві команди:
-  команда «Розумні, здивуватись» (Міноцька Олена, Бевзюк Юлія, Патик Валерія, Семенчук Діана та Умерова Катерина);
-  команда «Українські титани» (Прокопова Діана, Жилюк Володимир, Коцман Петро, Молякевич Вікторія та Підвисоцька Олександра).
Обидві команди успішно пройшли всі вебінари, поглибивши свої теоретичні знання та застосовуючи їх у практичних ситуаціях через кейси. Так, команда «Розумні, здивуватись» (Міноцька Олена, Бевзюк Юлія, Патик Валерія, Семенчук Діана та Умерова Катерина) презентували кейси «Як стимулювати українську молодь залишатися в Україні?» для ПАТ «Запоріжсталь» та кейс «Запровадження нових цінностей на виробництві» ВАТ «Україна».
Для нашого університету участь у цьому проекті стала першим досвідом, який відкрив можливості для збагачення освітньої програми «Бакалавр менеджменту», розвитку студентської спільноти та поглиблення наших зв'язків зі спеціалізованими індустріями. 

Дякуємо командам за активну позицію та небайдужість до майбутнього нашої країни!!!