Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Лекційне заняття на тему «Змагальні засади в судовій процедурі кримінального судочинства»

Стало доброю традицією запрошувати практиків у межах вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Змагальні засади кримінального судочинства» для магістрів 081 Право. Так, 08 березня 2023 року до лекційного заняття на тему «Змагальні засади в судовій процедурі кримінального судочинства» приєдналась суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Данькова С.О., яка спеціалізується на розгляді кримінальних проваджень.
Студенти почули корисну та цікаву інформацію щодо реалізації принципу змагальності під час судового розгляду, роль суду у змагальному кримінальному процесі та актуальні приклади з власного досвіду судді. Також цікавим стало обговорення особливостей роботи суду у воєнний час, були озвучені деякі проблемні аспекти. Студенти мали можливість поставити питання судді, а також отримали запрошення відвідати судові розгляди у залі судового засідання Хмельницького міськрайонного суду.
Дякуємо Світлані Олександрівні за участь у лекції, яка у свою обідню перерву поділилась безцінним досвідом та надала мудрі поради магістрам.