Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни «Теорія і практика застосування заходів кримінально-правового характеру»

15 березня 2024 року відбулося бінарне лекційне заняття в межах навчальної дисципліни «Теорія і практика застосування заходів кримінально-правового характеру» за участю судді Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду доктора філософії в галузі права Яковлєвої Світлани Володимирівни на тему «Теорія і практика звільнення від покарання та його відбування» для студентів магістратури за спеціальністю 081 Право. 
На лекції було висвітлено теоретичні та практичні аспекти застосування різних видів звільнення від покарання та його відбування відповідно до чинного КК України. Особлива увага була приділена практиці Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду щодо  вирішення тих чи інших складних питань у застосуванні відповідних законодавчих норм. 
Світлана Володимирівна поділилася власним суддівським досвідом, збагативши лекцію корисними та цікавими практичними прикладами.
Дякуємо Світлані Володимирівні за участь в освітньому процесі та можливість перейняття студентами практичного досвіду!