Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Аспіранти кафедри кримінального права та процесу успішно захистили дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії

12 грудня 2022 року у разових спеціалізованих вчених радах Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова аспіранти кафедри кримінального права та процесу успішно захистили дисертації, які були подані на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 Право. 
Аспірант В’ячеслав КОЛОМІЙЧУК захистив дисертацію на тему «Правові засади кримінальної відповідальності за здійснення рейдерства». Науковий керівник - Ігор САМСІН, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, професор кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.
Аспірантка Ірина СЕМЕНЮК захистила дисертацію на тему «Звільнення від покарання за законодавством України та держав Європейського Союзу: порівняльна характеристика». Наукова керівниця – Раїса ПЕРЕЛИГІНА, кандидатка юридичних наук, доцентка, доцентка кафедри кримінального права та процесу Київського університету права НАН України.
Щиро вітаємо аспірантів та бажаємо їм невичерпної енергії до подальших наукових звершень!