Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ВІЗИТ ДО ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ

17 травня 2023 року студенти юридичного факультету та викладачі кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права Хмельницького університету
управління та права імені Леоніда Юзькова відвідали Хмельницький окружний адміністративний суд. Студенти мали можливість особисто поспілкуватися з керівником апарату Олександром ПАНЧУКОМ, який поділився практичним досвідом про організацію і здійснення адміністративного судочинства. Заступник керівника апарату Олена РОЗУМНЯК, детальніше розповіла про загальну роботу суду та судове адміністрування, пояснила, які управлінські посади існують у суді і які обов'язки покладені на цих працівників. Вона також порадила студентам, якими знаннями та навичками потрібно оволодіти, щоб стати успішними юристами.
Даний захід допоміг студентам поглибити їх розуміння процесу адміністративного судочинства, відповісти на їх запитання та надати практичні знання, які вони зможуть використовувати у майбутній юридичній практиці. Вони отримали цінні уявлення про роботу суду, процес розгляду справ і роль різних учасників судових процедур.
Висловлюємо вдячність усім представникам суду за якісно організований захід та отримані надзвичайно важливі практичні знання!