Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція на тему: «Використання технології «сухий порт»

15 квітня 2024 року, у рамках вивчення навчального курсу «Фінансова безпека» для студентів 4-ого курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, була проведена гостьова лекція на тему: «Використання технології «сухий порт» в процесі забезпечення митної компоненти фінансової безпеки». У якості лектора організатори запросили ПОПЕЛЯ Сергія Анатолійовича, кандидата економічних наук, завідувача відділу розвитку митної справи Науково-дослідного інституту фінансової політики Державного податкового університету.
У ході лекції Сергій Анатолійович пояснив сутність поняття «сухий порт» та охарактеризував основні принципи його функціонування, детально проаналізував міжнародний досвід та вітчизняні реалії використання цієї технології. Окремо було проакцентовано на значенні «сухих портів», як складової частини фінансової безпеки як держави так і суб’єктів господарювання. В процесі заняття лектор детально відповів на численні запитання слухачів.
Слухачі та організатори гостьової лекції вдячні Сергію Анатолійовичу за фахово проведене заняття та висловлюють сподівання на подальшу співпрацю!