Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

XXІV Міжнародна науково-практична конференція «Статистичні методи та інформаційні технології аналізу соціально-економічного розвитку»

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у XXІV Міжнародній науково-практичній конференції «Статистичні методи та інформаційні технології аналізу соціально-економічного розвитку», яка відбудеться 30 травня 2024 року у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова. 
Основні тематичні напрями конференції:
1.    Статистична оцінка взаємозв’язку чинників та результативних показників соціально-економічного розвитку (пряма та обернена статистична задача).
2.    Оптимізація рівнів чинників та результативних показників.
3.    Статистичне забезпечення управління економікою.
4.    Методи прогнозування та моделювання соціально-економічного розвитку.
5.    Рейтингова оцінка соціально-економічного розвитку.
6.    Інформаційні технології в економіці.

Офіційні мови конференції: англійська, українська, румунська.

Форма проведення конференції: очна та дистанційна.
Для участі в конференції Вам необхідно до 20 травня 2024 року надіслати заявку на участь (форма додається), тези, електронний варіант заявки і тез та копію документа про оплату організаційного внеску для участі в конференції за адресою:
29000, м.Хмельницький, вул. Героїв Майдану, буд.8. Кафедра менеджменту, економіки, статистики та цифрових технологій Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, доктору економічних наук, професору Кулиничу Роману Омеляновичу
Тел.: 0973971280, (0382) 71-80-80, 
Ел. адр.: Roman.Kulynych [at] gmail.com, RK [at] univer.km.ua

Більш детальна інформація у БУКЛЕТІ