Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Вебінар на тему «5 порад щодо побудови партнерства з іноземними університетами»

06 березня 2024 року представники адміністрації, кафедр та науково-дослідної частини Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, в рамках Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи» взяли участь у вебінарі на тему «5 порад щодо побудови партнерства з іноземними університетами». Спікером заходу виступила Олена УВАРОВА – кандидатка юридичних наук, голова Міжнародної лабораторії бізнесу і прав людини, доцентка кафедри прав людини і юридичної методології Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, MSCA4UKRAINE Postdoc, Вагенінгенський університет.
Важливою умовою сталого розвитку та базисом  стратегічних цілей Університету є якісна та динамічна міжнародна співпраця на різних рівнях, зокрема студентські обміни, стажування викладачів, міжуніверситетські конференції та спільні дослідницькі проекти. Для закладу вищої освіти важливим є балансування між зовнішнішніми викликами та внутрішніми запитами, щоб процес поглиблення процесу міжнародної співпраці відбувався максимально ефективно та органічно. 
Олена УВАРОВА зауважила, що в умовах мінливого зовнішнього середовища для сучасного успішного Університету важливо посилювати моніторинг можливостей академічного обміну та підготовки спільних дослідницьких проектів, особливо у сфері грантової діяльності.