Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Отримайте доступ до курсів найкращих університетів світу безплатно!

50 онлайн-курсів від кращих університетів світу стануть доступними українською мовою на Prometheus безплатно. Prometheus за підтримки Посольства США в Україні та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України запускають Всесвітній онлайн-університет. Протягом трьох років Prometheus першим в Україні перекладе українською мовою 50 онлайн-курсів найкращих світових університетів.

Розпочніть навчання вже зараз. Перші 10 курсів уже доступні для реєстрації. Обирайте найактуальніший для вас. Досвід світових експертів в одному кліку від вас! 
Відчиняйте двері для нових можливостей. Що ви отримаєте?
Всесвітній університет Prometheus — це швидкий та якісний шлях до змін у вашій карʼєрі. Під час навчання ви зможете отримати базові знання для нової професії, або доповнити наявні навички в різних галузях: від програмування до створення маркетингових стратегій.

Соціальна місія Prometheus
Ми будуємо майбутнє, де найкращі знання світу доступні кожному. З початку заснування, Prometheus запустив понад 300 безплатних освітніх продуктів та переклав українською всесвітньо відомі програми найпрестижніших університетів світу. Усе для того, щоб українці мали відкритий доступ до найактуальніших знань — з розробки, менеджменту, маркетингу та роботи зі штучним інтелектом. За час повномасштабного вторгнення активність на платформі перевищила довоєнні показники — сайт відвідало понад 4 мільйони українців та українок, а кількість зареєстрованих на платформі користувачів сягнула двох мільйонів. Від початку повномасштабного вторгнення доходи від продажу курсів Prometheus+ дало нам змогу запустити курси для ЗСУ, на яких 150 000 слухачів навчаються життєво необхідним на фронті навичкам.

Prometheus — це: 2 500 000 слухачів; 350 + онлайн-курсів; 1 900 000 виданих сертифікатів; 8 років у сфері освіти