Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Конкурс слідчих дій імені Ганса Гросса

10 листопада 2023 року в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича було проведено Конкурс слідчих дій імені Ганса Гросса. У конкурсі взяли участь 6 команд, які повинні були показати не тільки знання кримінального права, але й продемонструвати в реальних умовах володіння навичками організації слідчих дій. 
Учасникам конкурсу знадобилися аналітичні здібності, критичне мислення, вміння самоорганізуватись під час огляду місця події, отримувати інформацію, необхідну для розкриття злочину, вибудовувати версії його вчинення та оформлювати процесуальні документи.
Представниками від нашого університету виступили студенти 4-го курсу: Руслана ЛІЩУК, Максим ОРЛОВ, Наталія ОСІЄВСЬКА, Ростислав САВЧУК та Алла ЧАЙКОВСЬКА під керівництвом завідувача кафедри кримінального права та процесу Сергія КРУШИНСЬКОГО та асистента кафедри Івана КОГУТА Івана.
Конкурс було організовано у два етапи — відбірковий та фінальний. У відбірковому етапі студенти нашого університету посіли перше місце. На жаль, у фінальному етапі команда не посіла призових місць, однак студенти гідно представили наш університет серед найкращих ЗВО країни. 
Робота наших студентів була високо оцінена як професійними членами журі, так і організаторами конкурсу, які віддали перемогу в номінації «Командна робота» саме команді нашого університету.