Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

День знань у ХУУП імені Леоніда Юзькова

4 вересня 2023 року в Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова було

проведено свято – День знань. Це свято вважається символом невпинного прагнення до розкриття професійних можливостей та фахового становлення.
Із таким важливим днем у нашому університеті зібрались привітати студенство почесні гості: заступник голови Хмельницької обласної ради Валентин СОКОЛЮК, заступник Хмельницького міського голови Микола ВАВРИЩУК, директор Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарія БАСЮК, Єпископ Хмельницької і Камʼянець-Подільскої Православної церкви України ВЛАДИКА ПАВЛО, ректор університету, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Олег ОМЕЛЬЧУК.
Під час урочистостей, за традицією університету, першокурсники отримали студентські квитки та нагрудні знаки Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, а також були посвячені в студенти: їм було продемонстровано Книгу знань, до якої золотими літерами вписані імена випускників, що отримали дипломи з відзнакою, захистили кандидатські та докторські дисертації.