Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми здійснення та захисту прав дітей у приватних правовідносинах в умовах воєнного стану»

11 квітня 2024 року в конференц-залі Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова (9 поверх ауд.907 вул. Героїв Майдану, 8) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми здійснення та захисту прав дітей у приватних правовідносинах в умовах воєнного стану». Також, конференція буде проходити в дистанційному форматі з використанням сервісу відеоконференцзв’язку Zoom за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/82699822599?pwd=dzFwYmxnYW1jd0krS212WEF2aVJEUT09
Ідентифікатор конференції: 826 9982 2599 
Код доступу: 116625 

Основні тематичні напрямки конференції:
1.    Актуальні питання правового статусу дитини як учасника приватних правовідносин.
2.    Теоретичні та практичні проблеми здійснення майнових та немайнових прав дітей у приватних правовідносинах в умовах воєнного стану.
3.    Проблема зловживання правом при здійсненні прав дітей у приватних правовідносинах в умовах воєнного стану: виклики війни.
4.    Особливості захисту майнових та немайнових прав та інтересів дітей у приватних правовідносинах в умовах воєнного стану.
5.    Міжнародно-правові аспекти здійснення та захисту прав та інтересів дітей у приватних правовідносинах: виклики війни.

Для участі в конференції Вам необхідно до 01 квітня 2024 року (включно) заповнити електронну реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/HmavXpqp3E8GDUmg8, до якої додати тези доповіді. Особи, які не мають наукового ступеня чи вченого звання, обов’язково додають належним чином засвідчену рецензію наукового керівника! 

Дедлайн подачі тез – 01 квітня 2024 р.
Більш детальна інформація міститься у буклеті конференції