Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Продовжуємо налагодження співпраці з роботодавцями

        Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова продовжує розширювати горизонти співпраці з роботодавцями Хмельницької області. Так, 23 червня 2021 року відбулася зустріч представників вищих та професійних закладів освіти з керівництвом Хмельницької філії ТОВ «Борднетце-Україна» з метою ознайомлення з діяльністю підприємства та налагодження подальшої співпраці. Університет представляв доцент кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Андрій КОРЮГІН.
     Директор Хмельницької філії ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» Михайло НАЗАРУК окреслив перспективи співпраці з закладами освіти м. Хмельницького, фахівець з персоналу Олена БЕРЕЖНА презентувала історію компанії, етапи та особливості розвитку її філій на території України та звернула увагу на існуючі вакансії у компанії, особливості кар’єрного зростання і соціальної підтримки працівників. Наш університет здійснює підготовку необхідних для компанії фахівців з питань фінансів, менеджменту, управління якістю та управління персоналом. Окремі наші  випускники вже працюють на керівних та функціональних посадах, займаються питаннями навчання та перепідготовки кадрів, а також розвитку системи управління якістю у компанії. Відбувся обмін думок щодо форм співпраці, можливостей організації навчальних екскурсій студентів у ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», проходження виробничої та переддипломної практик, запровадження елементів дуальної освіти.
     Дякуємо за проведену зустріч та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з Хмельницькою філією ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»!