Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Урочистості з нагоди святкування 30-літнього ювілею Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова

21 вересня 2022 року відбулись урочистості з нагоди святкування 30-літнього ювілею Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Можливо для історії це лише оберт секундної стрілки, а для академічної родини Університету це історія, традиції та цінні надбання!
Відкрив офіційну академію доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Омельчук Олег Миколайович, який звернувся до колективу із привітанням та означив ключові віхи становлення та розвитку Університету. На урочистостях був присутній і засновник Університету, кандидат історичних наук, почесний ректор, Чорний Леонтій Ілліч, який виступив з напутнім словом.
Почесним гостем свята був Міністр освіти та науки України Шкарлет Сергій Миколайович, який привітав Університет з ювілеєм та його значними здобутками і нагородив почесними відзнаками кращих науково-педагогічних працівників. Привітали навчальний заклад і керівники органів публічної влади, зокрема голова Хмельницької обласної військової адміністрації Гамалій Сергій В’ячеславович, голова Хмельницької обласної ради Лабазюк Віолета Олександрівна, Хмельницький міський голова Симчишин Олександр Сергійович. До привітань у онлайн форматі долучились високоповажні друзі університету, серед яких Голова Верховної Ради України Стефанчук Руслан Олексійович, народні депутати України Стефанчук Микола Олексійович та Лабазюк Сергій Петрович.
Вітальна адреса та цінний подарунок надійшли від міністра внутрішніх справ України Монастирського Дениса Анатолійовича. Учасники урочистої академії отримали привітання від Судді Конституційного суду 
Грищук Оксани Вікторівни. З вітальним словом звернувся Президент Національної академії правових наук України Петришин Олександр Віталійович. Свої привітання висловили і представники інших органів влади та видатні науковці, а саме голова Національного агенства України з питань державної служби Алюшина Наталія Олександрівна, начальник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Кіндзерський Сергій Анатолійович, начальниця відділу науки та педагогічних кадрів – Нагорна Віталіна Володимирівна, заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області Кирник Ігор Володимирович, доктор юридичних наук,  професор, академік НАПрН України, заслужений юрист України, державний радник юстиції ІІІ класу Андрейцев Володимир Іванович, директор Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України, академік НАПрН України, доктор юридичних наук, професор Крупчан Олександр Дмитрович, директор Науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України Серьогіна Світлана Григорівна.
Ми вдячні нашим дорогим друзям та колегам за розділену з нами радість святкування, за щирі слова привітань, за нагородження цінними нагородами  кращих працівників Університету та висловлення підтримки! У нас спільні цілі, прагнення та цінності. Уся наша діяльність, наші сили, наше натхнення спрямовані на те, щоб виховати нове покоління вільної молоді. Людей, які стануть реалізаторами змін, рушійною силою покращень в нашій державі, фундаментом майбутньої процвітаючої європейської держави. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з нашим навчальним закладом заради розвитку національної освти та науки в ім’я незалежної України та українського народу! 30-річчя - це лише крок до нових стратегічно важливих горизонтів, нових ідей, сценаріїв майбутнього розвитку, які, спільними зусиллями, беззаперечно, будуть увінчані успіхом та примноженні устократ. 
Vivat Alma mater!


Video file
Video file

Вітання депутата Верховної ради України Сергія ЛАБАЗЮКА