Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Сертифікат про акредитацію Освітньо-професійної програми «Бакалавр міжнародного права» за спеціальністю 293 Міжнародне право

Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова вкотре підтвердив якість освітнього процесу та отримав Сертифікат про акредитацію Освітньо-професійної програми «Бакалавр міжнародного права» за спеціальністю 293 Міжнародне право.
Кафедра міжнародного та європейського права дякує усім науково-педагогічним працівникам, які забезпечують навчальний процес за освітньою програмою, а також усім структурним підрозділам університету за спільну, результативну роботу.
Окрема вдячність стейкхолдерам, що беруть участь в підготовці здобувачів за освітньою програмою, а також надали свої рецензії та рекомендації з її удосконалення.
Безмежно пишаємось нашими здобувачами вищої освіти, які з легкістю та впевненістю підтвердили не лише правильність вибору ними спеціальності, свій рівень знань та компетенцій, а й з честю продемонстрували усі свої результати під час роботи експертної групи!
Тільки разом – ми неймовірна сила! Працюємо далі за ще кращі результати!